Logo laten maken

Logo laten maken

Voor maar eenmalig €75,- heeft u al een professioneel nieuw logo in een hoge resolutie!
Een logo is vaak het eerste wat mensen zien op een website en wat van essentieel belang is. Het zorgt voor een eerste indruk, die u maar één keer kan maken. Een goed logo straalt kracht uit, vertelt de essentie van een merk en is vooral herkenbaar. Dankzij die herkenbaarheid zorgt u voor vertrouwen bij uw klanten of afnemers en herkennen ze u direct, zodat u de concurrentie altijd een stap voor bent.

Logo laten maken

Uw logo wordt professioneel gemaakt en we houden rekening met de laatste trends en tijdloze technieken. Hierdoor krijgt u niet alleen een fris en nieuw logo maar ook een logo dat nog vele jaren meegaat. Het logo wordt standaard in een hoge resolutie gemaakt en wordt in verschillende formaten aangeleverd zodat u het logo overal kan gebruiken.

100% tevredenheidsgarantie

Nadat de wensen en eisen van u op een rijtje zijn gezet begint Chuck's met het maken van het nieuwe logo. Mocht u het nieuwe logo niet mooi vinden dan wordt er een geheel nieuw logo gemaakt. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het nieuwe logo hoeft u te betalen.

Logo laten maken €75,-


Logo laten maken

75,-

 • Hoge resolutie
 • In meerdere formaten
 • 100% tevredenheidsgarantie

Logo aanvragen

  Naam:*

  E-mailadres:*

  Telefoonnummer:

  Ik ben geïnteresseerd in het laten maken een:

  WebsiteWebshopLogo

  Omschrijf de nieuw te maken website, webshop of logo:*