Onderhoudscontract


Laat het onderhoud van uw website aan de professional over!

Het goed onderhouden van uw website is van groot belang

Het is van belang dat uw website goed wordt onderhouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het updaten van plugins, het thema en Wordpress zelf. Dit updaten is van groot belang om de veiligheid van uw website te blijven garanderen. Vaak zijn de updates veiligheid-updates waarmee fouten en gaten in de beveiliging worden verholpen.


Backups maken

Mocht er toch onverhoopt iets misgaan met de website is het altijd handig om een recente backup te hebben van uw website. Deze backup kan dan worden teruggezet en de website is snel weer online. Zo voorkomt u dat de website lang offline blijft staan en u niet alle gegevens kwijt bent.


Website wijzigen

Teksten en foto's wijzigen op de website is gratis door Chuck's, maar mocht u iets anders aangepast of toegevoegd willen hebben op de website dan moet u hier extra voor betalen. Als u het onderhoudscontract neemt dan hoeft u hier NIET voor te betalen. Per maand kunt u door Chuck's gratis 1 uur wijzigingen/toevoegingen laten aanbrengen aan uw website. U betaalt dus niet ons uurtarief van €50,- hiervoor!


Onderhoudscontract

15 per maand

Ontvang €20,- korting als u voor een geheel jaar betaalt

  • Wekelijks updaten van plugins
  • Wekelijks updaten van thema
  • Wekelijks updaten van Wordpress
  • 2x per maand een backup maken
  • Backup terugzetten mocht er iets fout gaan met de website
  • Gratis wijzigingen aan de website laten aanbrengen (maximaal 1 uur per maand) waar normaal gesproken kosten voor worden berekend
  • Iedere maand een volledige scan van uw website maken en eventuele fouten in de beveiliging oplossen

Nu €20,- korting als u voor 1 heel jaar betaalt!