WooCommerce productcategorie toevoegen aan het menu
2 juni 2022
Genomineerd voor Beste-Website 2022!
15 augustus 2022
WooCommerce productcategorie toevoegen aan het menu
2 juni 2022
Genomineerd voor Beste-Website 2022!
15 augustus 2022

Chuck’s gekozen in de top-10 beste websitemakers van Nederland!

Top 10 website laten maken

Chuck’s is door De Bedrijven Consultant gekozen in de top-10 Beste Websitemakers / Webdesign-Bureaus Van Nederland! Wij staan namelijk op plek 5 wat ons enorm trots maakt. Dit ook aangezien de bedrijven die boven ons staan vele malen meer vragen voor het laten maken van een website of webshop.

Waar is het onderzoek op gebaseerd?

De Bedrijven Consultant is in de jaren die ze meedraaien in de volwassen wereld vaak de dupe geworden van b2b-diensten, zoals marketing, websitemakers en pr-bureaus.

Ze hadden bijvoorbeeld veel te grote beloftes, veel te lage kwaliteit en veel te hoge rekeningen. Maar ook kwamen ze dingen tegen zoals gewoon het intrekken van hun werk en de investering niet terugbetalen.

Dit kwam vaker voor bij de grote partijen – die onder druk grote opdrachten aannemen omdat ze hun panden en personeel moeten betalen – dan de kleine zelfstandigen.

Daarom zijn ze gestart met jaarlijks top 10 lijsten samen te stellen en te updaten zodat ze mensen wel goede partijen kunnen aanbevelen.

Deze zijn onder andere gebaseerd op het aantal klantcasussen van de opdrachtnemer, de tevredenheid van de klanten, de houding om daadwerkelijk in-dienst-van een prestatie neer te zetten, positieve/negatieve geluiden die ze in hun netwerk waarnemen, hun eigen ervaringen en klantervaringen.

Hierbij ons jury rapport:

5. Chuck’s Website & webshop laten maken – in eenvoud toont zich de meester

Een website laten maken is nog nooit zo soepel gegaan als bij Chuck’s Website & webshop. Gebruiksvriendelijkheid staat hierin voorop. Alle websites zijn goed toegankelijk voor mobiele apparaten en zijn aangepast aan zoekmachines als Google. Chuck’s maakt van je website een prachtig uithangbord van je bedrijf.

Omdat de websites worden gemaakt met CMS WordPress, zijn ze relatief makkelijk aan te passen. Dus ook door jou zelf. WordPress richt zich sterk op het visuele. Hierdoor krijgt je bedrijf een magnifieke uitstraling. Hoewel je met WordPress de website zelf kan aanpassen, kun je altijd Chuck’s vragen wanneer je er niet uit komt. Hij zal je dan gratis helpen met het wijzigen van tekst of foto’s binnen jouw website.

Je betaalt bij Chuck’s pas nadat je 100% tevreden bent over je website. Hiermee weet je zeker dat je de garantie hebt een website te verkrijgen die geheel naar de stijl en smaak van jouw bedrijf is ingericht. De USP’s van Chuck’s websites zijn dat ze goed zichtbaar zijn op Google, goed werken op mobiele apparaten en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Chuck’s werkt niet met maandelijkse kosten, maar lost je vraagstukken gratis voor je op. Hij werkt snel: binnen twee dagen heb je al een eerste website ontwerp binnen.

× Vragen? WhatsApp nu!