11 tips voor het schrijven van SEO content
2 maart 2022
Top 10 website laten maken
Chuck’s gekozen in de top-10 beste websitemakers van Nederland!
31 juli 2022
11 tips voor het schrijven van SEO content
2 maart 2022
Top 10 website laten maken
Chuck’s gekozen in de top-10 beste websitemakers van Nederland!
31 juli 2022

WooCommerce productcategorie toevoegen aan het menu

Nadat je een nieuwe productcategorie hebt aangemaakt (via "Producten > Categorieën") moet deze categorie nog toe worden gevoegd aan het menu van de website. Anders is deze productcategorie voor de klant niet zichtbaar.

Om een productcategorie toe te voegen aan het menu ga je naar "Weergave (linker Wordpress menu) > Menu's". Nu zit je in het scherm waar je het menu kunt aanpassen.

Help, ik zie "Productcategorieën" niet staan

Wanneer je (zie foto hiernaast) niet de "Productcategorieën" tab ziet staan dan dien je helemaal bovenaan de website op "Schermopties" (zie hieronder) te klikken. Als je dit doet vouwt er een scherm uit en hier dien je bij  "Productcategorieën" het vakje aan te vinken. Als je dit hebt gedaan moet de tab "Productcategorieën" aan de linkerkant tevoorschijn komen.

Vervolgens vouw je aan de linkerkant de "Productcategorieën" uit door op het pijltje te klikken. Hier kan je 1 of meerdere categorieën aanvinken en vervolgens "Aan menu toevoegen".

Als je dit hebt gedaan komen de categorieën in het menu te staan. Nu dien je nog de categorie naar de juiste plek te verplaatsen in het menu. Dit kan je doen door met je muis op de categorie te gaan staan, de linker muisknop ingedrukt te houden en de categorie vervolgens te verslepen naar de juiste plek.

× Vragen? WhatsApp nu!